KONYA / BEYŞEHİR - Karaali Ortaokulu

Nis

Haz

HALK KÜLTÜRÜ DERSİ VE DRAMA KURSU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE BU YIL İLKİNİ DÜZENLEDİĞİMİZ YIL SONU TİYATRO GÖSTERİSİ VE TÜRKÜLERİN HİKAYESİ ADLI PROGRAMIMIZ, ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BEĞENİYLE İZLENDİ. DERS ÖĞRETMENLERİ HÜSEYİN KENDİR VE MEHMET AKİF ÖZKIRAN SENE SONU YAPILAN BU ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLRİMİZİN SOSYAL YÖNLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE  BÜYÜK KATKI SAĞLADIĞINI SÖYLEDİ.

Nis

Okulumuz öğrencileri arsında kurulan beyefendiler cemiyetinde seçim heyecanı yaşandı.beyefendiler cemiyetindeki öğrencilerimiz Karaali Hoşgörü Hareketi,Karaali Sevgi Ve Saygı Oluşumu,Dayanışma Ve Yardımlaşma Partisi,Karaali Yardımlaşma Partisi isimli partilerle okul geneli seçim yapıldı.seçimi dayanışma ve yardımlaşma partisi kazandı.